El CB Pardinyes-Lleida ha arribat a un acord amb l’interior americà-alemany Elijah Schmidt que arriba procedent de la Universidad Texas A&M – CC Islanders. 

Elijah Schmidt, (2,04 d’altura) jugarà sota els ordes de Gerard Encuentra després que el club groc i negre hagi aconseguit fitxar el pivot de Texas. El jugador arriba a Lleida després de quatre temporades jugant a la Southland Conference de la NCAA.? En la seva darrera temporada universitària, Schmidt va disputar 32 partits sortint com a titular en 16 d’ells. Va aconseguir una mitjana de 6 punts i 5 rebots per partit destacant en l’encert en el tir amb un 56.8%. En set ocasions va ser el màxim rebotador del seu equip demostrant la seva capacitat sota el cèrcol i va sumar dobles xifres en també set jornades durant la temporada. A més, aquesta darrera campanya, va ser elegit en el segon millor equip de la conferència Southland.

L’OPINIÓ DE GERARD ENCUENTRA

«Estic molt content amb la incorporació de l’Elijah al nostre equip. És un jugador del qual esperem que aporti molt en el nostre joc interior. No és el típic pivot alt i atlètic, però és un jugador fort i amb mobilitat del qual esperem que demostri la seva energia i la seva capacitat de sacrifici. És un jugador que es deixa la pell en el parquet i que lluita constantment. Ens permetrà sumar punts i rebots a base de garra. És un molt bon jugador en el bloqueig directe i, a més, té molt bon tir des de mitja distància. Defensivament també és molt bon jugador i estic segur que ens podrà aportar moltes coses i que amb la seva ètica de treball s’adaptarà ràpidament a l’equip».

CatalanEnglishSpanish