La sort va somriure al sènior femení que en aquesta ocasió va emportar-se la victòria, i l’average, a la pisa del CEP en els últims segons

Victòria emocionant del Sènior femení davant el CE Vallfogona en un partit vibrant que les grogues i negres es van endur en els últims segons per un 49-52 guanyant així també l’averaige particular.

El passat dissabte es disputava la tornada del duel contra el CE Vallfogona. Les de Pardinyes van començar molt centrades i amb un joc molt ordenat aconseguint moltes cistelles aprofitant la disposició tàctica. Així aconseguien un avantatge de 9 punts en els primers minuts (3-12). Tot i el bon treball realitzat en els primers minuts, la falta de rotacions va fer que el físic caigués i les locals remuntessin el partit marxant al descans amb 3 punts d’avantatge: 29-26.

A la represa, les lleidatanes amb les piles una mica més carregades van tornar a capgirar el marcador marxant en el marcador per 6 punts (33-39) recuperant la mateixa dinàmica que als primers minuts de partit tant en atac com en defensa. A mesura que passaven els minuts el cansament tornava a aflorar i juntament amb els nervis feia que els errors no forçats anessin en augment. Aquest fet va fer que es tornés a estrènyer el marcador arribant a l’últim minut

amb empat al marcador. Una cistella quan faltaven 30 segons per acabar el partit i un tir lliure a falta de 3 va fer que les
lleidatanes s’enduguessin una molt merescuda victòria pel gran esforç durant els 40 minuts.