L’EQUIP PREMINI DEL CB PARDINYES LLEIDA VA DISPUTAR EL QUE PER ALGUNS DELS SEUS JUGADORS VA SER EL SEU PRIMER PARTIT DE BÀSQUET

CB Pardinyes Lleida: (Aran – 3), (Iglesias), (Cubero), (Casas), Chelenkov –2, Carrasco, Barrera, Safont, Quiles, Carrasco, Tolsa.
Entrenadors:Sara Moreno i Toni Izquierdo 

Força Lleida: Barrufet, Condal, Oca (22), Gomez (2), Espenet (2), Vilanova (5), Aguaceke (14), Moya (4), Casanova (30).
Entrenador: Víctor Marín

Parcials: (2 – 15), (3 – 14), (0 – 19), (0 – 11), (0 – 26), (0 – 12), (0 – 7), (0 – 8).

El premini es va estrenar aquesta temporada 20/21 amb un partit al Pavelló Municipal de Pardinyes rebent la visita el Força Lleida A. Els jugadors grocs i negres, que en molts casos jugaven un partit de bàsquet per primer cop, van demostrar el que han estat aprenent aquests mesos, sempre que la normativa i els protocols ho han permès.

La diferència física i de joc es va notar des de l’inici, els jugadors visitants podien anotar amb molta facilitat i els locals tenien moltes dificultats d’arribar a la cistella contrària sense perdre la pilota. Tot i això per molts dels jugadors del Pardinyes era el seu primer partit de bàsquet i tot i ser conscients de la gran diferència van gaudir del matx i van sortir motivats per seguir aprenent i millorant el que resta de temporada.

En acabar el partit, l’entrenador Toni Izquierdo, va assegurar que estava molt content amb el treball dels seus jugadors i que de ben segur cada cop aprendran més.

El pròxim 28 de març tornaran a jugar amb el Força Lleida A, però aquest cop al Pavelló Agnès Gregori de Lleida.

CatalanEnglishSpanish