El Cadet Negre no va poder emportar-se la victòria en la tornada davant el CB Balaguer. Tot i el canvi d’actitud el poc encert ofensiu va castigar els grocs i negres

CLUB BASQUET PARDINYES LLEIDA NEGRE: Baeza (5), Brufau (2), Cubero (4), Bergua (8), Gugiu (-), Anglada (3), Biosca (2), 47-Oro (2), Mas (11), Perez (-)

RESTAURANT CAN PERE CB BALAGUER GRANA: Sol (4), Bosch (-), Morlans (11), Porta (13), Biel (4), Garanto (20), Zhuraukou (8), Carrasco (2)

RESULTAT: 37-62
PARCIALS: 9-14/10-19/16-11/2-18

Derrota del Cadet Negre al Pavelló de Pardinyes en el segon partit de la temporada davant el CB Balaguer. En un inici de partit, on els grocs-i-negre van sortir molt ficats i intensos en defensa, malgrat que de cara a cistella no estaven gaire encertats. Però, durant la primera part es veia una altra actitud dels jugadors de Pardinyes envers el partit de la setmana passada. Els locals estaven més intensos en defensa i en atac, més agressius a cistella. Tot això, feia que al descans s’arribava amb un marcador de 19-33 favorable als balaguerins.

A la represa, els jugadors del CB Pardinyes continuaven amb bona activitat defensiva i a l’hora hi havia una millora en l’encert ofensiu davant un equip visitant una mica erràtic en atac, que feia que en finalitzar el tercer quart, els locals solament perdien de 9 punts (35-44). En el darrer quart, els balaguerins pujaven el seu nivell defensiu i a partir de contraatacs i el rebot ofensiu, provocava un parcial de 0-18 que feia que ampliessin la diferència fins als 25 punts finals.

Al final, derrota del CB Pardinyes Lleida Negre per 37 a 62.

Felicitar als grocs-i-negre per la millora en l’actitud en defensa i en atac envers el partit de la setmana passada i continuar treballant i millorant setmana a setmana com estan fent.