El Club Bàsquet Pardinyes Lleida té una nova oportunitat per apropar-se als playoff  d’ascens a la LEB Or en el partit d’aquest diumenge davant el Fundación Globalcaja La Roda

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

El CB Pardinyes afronta una nova oportunitat per assegurar-se una plaça als playoff d’ascens a la LEB Or. En aquest cas, els de Gerard Encuentra s’enfronten (diumenge – 18.30h) al Fundación Globalcaja La Roda. Un equip que en les darreres jornades ha demostrat que pot lluitar entre les primeres posicions de la taula, guanyant a equips com Menorca o Barça.

Els de Gerard Encuentra arriben al partit de diumenge amb la confiança necessària per poder millorar els minuts finals que els han costat la derrota en les darreres jornades. A més, l’equip groc i negre, recupera al lleidatà Marc Rubín de Celis que torna a les pistes després de lesionar-se durant la pretemporada en un partit de la Lliga Catalana LEB Plata.

El tècnic lleidatà ha valorat molt satisfactòriament la tornada del base a la rotació de l’equip, i espera de Rubín de Celis pugui ajudar a portar l’equip a aconseguir una plaça pels playoff.

LEB PLATA (Jornada 24)
Partit: CB Pardinyes-Lleida VS Fundación Globalcaja La Roda
Lloc: Pavelló Barris Nord (Lleida)
Data: diumenge 4 d’abril
Hora: 18.30
Àrbitres: Adán Rodríguez i Chiva López
Retransmissió: Canalfeb.tv

LA PRÈVIA DE DAVID MOYA

El darrer partit

del rival

El nostre

darrer partit

CatalanEnglishSpanish