El Júnior Negre del CB Pardinyes va guanyar al Sícoris per 48-70 en un partit on no va donar opcions als locals des del començament.

Sicoris: 47- Tamarit (8); 48- Figuerola (-); 49-Sabaté (-); 50-Guiu (9); 51-Boneu (6); 52-Pinto (6); 53- Torn (8); 55-Julià (2); 56-Amo (7)

Pardinyes: 4- Dhiman (15); 10-Pérez (6); 11- Domènech (4); 14-Cervantes (8); 21- Escolà (4); 58-Badia (6); 65-Pifarré (9); 66- Domínguez (-); 69- Betbesé (4); 70- Arredondo (14)

RESULTAT: 48-70
PARCIALS: 9-17/ 15-21/ 4-10/ 20-22

El Júnior Negre del CB Pardinyes va guanyar al Sícoris per 48-70 en un partit on no va donar opcions als locals des del començament. Amb un parcial de 0-15 de sortida, va encarrilar el matx davant un Sícoris que va eixugar parcialment el marcador al final del quart (9-17). El segon quart va ser una mica més igualat, si bé el Pardinyes no baixava el ritme i va eixamplar la diferència al descans (24-38).

A la represa va continuar la mateixa dinàmica, el partit era més defensiu que ofensiu, però els visitants s’emportaven també el 3r quart (4-10).
El darrer quart va ser de tràmit, ja que el Pardinyes es va moure còmodament a la pista amb avatatges de fins a 25 punts (40-65, min. 37). Finalment el partit es va quedar en el 48-70 final, que esmena amb nota el mal debut el partit anterior davant el mateix rival.