Debut en lliga del nou sènior femení del CB Pardinyes i primera derrota de la temporada on les lleidatanes van mostrar-se molt desencertades davant cistella i amb molts errors en defensa.
El partit es presentava complicat i així va ser. Començava amb màxima igualtat en el marcador i on els dos equips els costava encistellar més per errors no forçats que per mèrits defensius del rival.

Al segon quart, les locals van endossar un parcial de 14-4 a les de Pardinyes gràcies als tirs lliures i els contraatacs sense oposició. Marxant al descans amb marcador favorable a les de Cervera: 32-22.
Tot i la distància les lleidatanes estaven convençudes en poder remuntar el marcador però tot i que hi va haver símptomes d’apropament en el marcador, la segona part va estar marcada per una igualtat total: instants per un equip contrarestats a continuació per instants de l’altre.
Al final primera desfeta de les lleidatanes que hauran de treballar molt per poder competir millor i en conseqüència poder optar a les victòries.