Edu Villacampa és nou jugador del Flor de Vimbodi Pardinyes per a la temporada 2013-2014. És un reforç de luxe per al joc interior del Pardinyes.

Eduard Villacampa Rúbies és un pivot de 28 anys i 206 centímetres d’alçada. Nascut i criat a Lleida, es va formar en les categories inferiors d’un Lleida Bàsquet que vivia els seus moments de màxim esplendor esportiu.

Edu Villacampa

Edu Villacama va jugar l’última temporada al CB Tarragona de lliga EBA, per tant és un gran coneixedor de la Lliga EBA, on ha jugat 6 temporades i on fa tres temporades, es va convertir amb l’MVP absolut de la lliga EBA amb 18, 4 punts (58% T2, 20% T3, 68.8% TL), 9,9 rebots, 1.6 assistències, 1.5 taps i 26 de valoració.
Edu és el jugador que es caracteritza per la seva intensitat sota la cistella, que li permet capturar molts rebots, però a part té un bon tir a mitja distància.

En aquesta nova etapa esportiva, es retrobarà amb Jorge Serna, entrenador que va tenir en la seva etapa a Monzon; i amb jugadors amb els quals va coincidir com poden ser Pau López i Ricky Rivas (CB Monzon)

 

CatalanEnglishSpanish