L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder sumar una nova victòria i va caure davant el Martinenc (72-67), en un partit on els de Gerard Encuentra van patir de valent degut, en part, a les baixes que arrosseguen en les darreres jornades. Tot i la derrota, els lleidatans mantenen la primera plaça amb una victòria de marge del segon classificat, el Mollet.

El partit va començar de la pitjor manera possible per a l’Ilerdauto. Amb només dos minuts de joc, Victor Vinòs va sumar-se a la llista de lesionats, que ja contava amb Adrià Rivas i Alber Lafuente.Tot i el cop, els lleidatans van aconseguir emportar-se el primer parcial per un marge molt ajustat de 19-20. Al segon període, però, les coses es van torçer per culpa d’una permisivitat defensiva dels grocs i negres que està començant a ser comú en les darreres jornades. Això, sumat a l’encert exterior de l’equip local, el Martinenc va aconseguir donar la volta al marcador per arribar al descans amb quatre punts d’avantatje (44-40).

A la represa l’Ilerdauto va millorar en el seu joc defensiu. Però el cansament degut a la curta rotació va acabar sent decissiu. Els lleidatans van tenir opcions amb tirs fàcils, però la pilota no va voler entrar i la derrota va acabar arribant 72-67.