L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sortir desconcentrat al Barris Nord des de l’inici i no va aconseguir aturar un Hestia Menorca molt superior que amb un 8-0 va marcar el ritme del partit.

L’Ilerdauto va buscar la reacció, però la forta defensa menorquina, sumada a les baixes al poste baix lleidatà (Lamine Dieng no va jugar per molèsties al genoll) va impedir que que es rebaixés la diferència al final del primer quart (21-38). El segon període va seguir el mateix guió. El Menorca mantenia el ritme mentre que els de Gerard Encuentra, més centrats en l’arbitratge que en retallar la diferència, no aconseguien entrar en el partit – 32-51 al descans.
A la represa semblava que els lleidatans reaccionaves, però dues decisions arbitrals van provocar les protestes de la banqueta groga i negra que van i, a conseqüència, una tècnica de Gerard Encuentra, una per Rubén Fernández i una tercera per Carlos Gasque que va treure definitivament del partit al conjunt lleidatà (52-72 al final del tercer període).
L’últim quart va ser un període sense història. El Menorca se sabia guanyador i controlava el tempo del partit mentre que el Pardinyes només pensava a deixar passar els minuts per arribar al final del matx. Finalment, el partit va arribar al final amb un marcador 63-87 a favor del Menorca.