L’equip de LEB Plata viatja a Gran Canària a disputar un duel directe per mantenir les opcions d’acabar la primera fase en el grup de dalt i assegurar-se, així, la permanència jugant en el grup pels playoff d’ascens.

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

Es tracta d’un duel molt important pels de Gerard Encuentra, ja que una victòria els permetria obrir certa distància amb l’equip insular I, a més a més, tenir opcions d’empatar amb el sisè classificat.
El partit, però, no serà senzill. Els grocs I negres viatjen a Gran Canaria amb dues baixes al joc interior, Lamine Dieng i Pol Domingo. Unes baixes que preocupen al míster lleidatà, ja que el filial canari és un equip molt fort a la pintura. Tampoc podrà comptar amb Rubén Fernández que per motius laborals no podrà realitzar el desplaçament.

Després de la marxa de Vrankovic, el Gran Canaria té el seu puntal en Khalifa Diop. Un jove jugador de divuit anys que amb 2,10 és el jugador més valorat del seu equip. A més a més, també podran comptar amb el Polonès Aleksander Balcerowski de 2,16. Ambdós ja han debutat amb el primer equip tant en ACB com en Eurolliga.

El partit podrà veure’s en directe a través del Canal FEB a les 12.30?h (hora peninsular).

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish