JORNADA 10 DE GENER DE 2015

PREMINI GROC

El partit corresponent a la sisena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre Maristes i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló de Maristes, on l’equip visitant, va sumar la primera derrota  de la temporada.S’enfrontaven els dos primers classificats de la lliga al camp de Maristes, i el partit no va defraudar, fins al final no es va decidir el guanyador.

A l’inici del partit els nens de Pardinyes van sortir amb molts nervis i els locals ho van aprofitar, però a mesura que passaven els minuts també marxaven aquests nervis. Es va poder veure un partit igualat i molt intens fins al final, on aquest es va decidir a l’últim període.

58 MARISTES MONTSERRAT: Gonzalez (3), Oliva (-), Viladegut (5), Duaso (2), Pallas (12), Santicari (11), Casañe (11) , Sola (-), Delgado (14)

52 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Tersa (4), Capell (16), Dieye (11), Aguila (7), Jordan (-), Hu (6), Daruich (-), Ibars (4),  Anglada (4).

El pròxim partit es el dia 25 de Gener de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra Força Lleida CE Negre.

 

JORNADA 11 DE GENER DE 2015

PREMINI NEGRE

Partit poc disputat tot i poder-ho haver estat més. Els jugadors del Pardinyes han sortit a pista amb poques ocasions de tir degut a la dificultat per posar la pilota en joc. Una vegada han començat a realitzar sacades més ràpidament han agafat als visitants desprevinguts, i han pogut finalitzar diverses vegades. Tot i així no han estat massa encertats i sovint es molestaven entre ells, ja que ocupaven malament els espais. A nivell defensiu han estat una mica despistats, perdent de vista el jugador que marcaven.

Cal seguir treballant esforçant-nos al màxim, sobretot per jugar més durs i ser més ambiciosos per aconseguir robar pilotes. D’aquesta manera, en atac serà més fàcil encistellar i més gratificant pels jugadors groc i negres. 

12 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  NEGRE: Espax, D. (-); Oró, J. (-); López, R. (3); Águila, M. (-); Nadal, K. (-);Mauri, F. (6); Ibars, M. (1); Santiago, D. (-); Cubero, K (2); Pérez, M. (-)

48 SEDIS COMERCIAL CARMEN: Soldevila, M. (-);Masfarné, M. (-);Bertran, O. (4); Roqué, A (19); Argerich, LL. (3); Tersa, P. (-); Sala, R. (4); Pubill, J. (3); Ordeig, G. (7); Foix, I. (-); Vilanova, G. (5).

El pròxim partit es el dia 24 de Gener  de 2015 a partir de les 11:15 a la pista del Força Lleida CE Blanc.

CatalanEnglishSpanish