MINI GROC

El partit que afrontaven els nostres va estar marcat per alguns condicionants, ja que acusàvem varies baixes degut a lesions i és va tindre que recorre a un jugador pre-mini per no fer alineació indeguda. Un altre condicionant era el pavelló, essent un partit d’aquestes característiques hauria de ser neutral i no ho va ser, es va jugar al poliesportiu del conjunt del Força Lleida que sumat a un arbitratge molt permissiu va fer que tot estigues en contra dels nostres.

Pel que fa al partit, una mala primera part dels grocs i negres degut als nervis i al pànic de cometre errors, sumat als condicionants esmentats anteriorment, va fer que el Força Lleida marxes del marcador a la mitja part per 53-26 una diferencia molt gran que tot i estar igualada la segona part és va mantindré fins al final del partit.

La setmana vinent tenim una altra oportunitat per classificar-nos al campionat de Catalunya de minibàsquet, jugant contra el subcampió de la província de Tarragona. A per totes!!

88 FORÇA LLEIDA 1: Treviño (14), Rubin (24), Broto (11), Bernat (2), J. Solsona (5), Ribes (3), P.Solsona (7), Grau (6), Ciprian (-), Martinez (9), Quintana (7).

57 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Inglada (-), Garcia (-), Ariño (5), Benavente (22), Inglada (-), Oró (6), Casals (6), Mauri (15), Sellart (3).

INFANTIL

L’Infantil del CB Pardinyes va perdre la semifinal de la F4 per 50 punts en un partit molt complicat pels nens de la plana.

L’equip local va marxar al marcador ja al primer quart 19-0 finiquitant el partit ja en 5 minuts, amb lo qual els nens del Pardinyes van intentar remuntar el marcador sense èxit. Partit marcat per la pressió defensiva dels dos equips i la superioritat física dels nens del CB Tremp.

En definitiva, temporada finalitzada amb un balanç final de 11 partits guanyats amb 1058 punts a favor i 10 partits perduts amb 1102 punts en contra anant de menys a més durant tot l’any.

63 CB TREMP: Barrull (-), A. Uriach (13), Moreno (19), Lloan (6), Libreros (4), Rodrigo (2), R. Bresco(-) , Serantes (2), Badia (7), R. Bresco (-), Codina (2), N. Uriach (8).

13 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Vilaseca (-), Tesan (-), Teixido (-), Lopez (-), Benitez (2), Tamames (4), Vera (2), Alandete (5).