L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder sumar la primera victòria de la temporada tot i que ho va tenir a prop contra un Real Múrcia Baloncesto que va estar contra les cordes en bona part del partit. Des de l’inici l’equip Murcià va demostrar la superioritat física sota el taulell.

Tot i això, els lleidatans van competir durant tot el primer període que va acabar 11-14. El segon quart va ser dels grocs i negres i amb un parcial de 21-17 per marxar al descans 32-31 pels de Gerard Encuentra. A la represa, la igualtat va continuar sent total i tot I que els murcians ho intentaven, l’esforç defensiu local va evitar que marxessin al marcador a falta d’un període per jugar-se (18-19). L’últim període va seguir el mateix guió i amb un parcial de 20 a 20 l’Ilerdauto va tenir la victòria en un llançament ,quan faltaven 2 segons, de Wendell Davis que no va entrar i va enviar el partit a la pròrroga. Al temps extra, el Múrcia va estar un punt per sobre i, ajudats per dues decisions arbitrals Molt protestades (una d’elles una tècnica per simular faltar a Wendell Davis) van evitar que l’Ilerdauto sumés la primera de la temporada arribant al final del partit amb un 75-82 en el marcador.