Estadístiques Final Partit: Physic CB Igualada 93 - Flor Vimbodí Pardinyes 80

Estadístiques Final Partit: Physic CB Igualada 93 – Flor Vimbodí Pardinyes 80

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del Physic CB Igualada per 93 a 80 en el primer partit com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

El Flor de Vimbodí ha començat el partit poc intens, on els locals han agafat una diferència de 8 punts en els primers 4 minuts del primer quart. Però, els visitants han retallat la diferència i han finalitzat els primers 10 minuts perdent per 4 punts solament. En canvi, en el segon quart, els locals han incrementat el seu nivell defensiu i acompanyat d’un gran encert a cistella, en especial, des de la línea de 3 punts. Per contra, els nois del CB Pardinyes no han tingut una bona intensitat defensiva, el fet és que han rebut 30 punts en aquest quart, i a la vegada els hi costava tenir encert a cistella. Al descans, s’arribava amb el marcador de 52 a 38.

CB Pardinyes-Igualada

Ja en la segona part, el Flor de Vimbodí Pardinyes sortia amb una altra actitud defensiva, el fet és que deixava als locals amb solament 15 punts anotats en aquest quart, i a la vegada milloraven el seu encert a cistella, cal destacar el tram final del quart on agafaven una dinàmica positiva en atac. Amb tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes retallava la diferència i es col·locava a 7 punts per sota dels locals (67-60) al finalitzar el tercer quart. En el darrer quart, en els primers 5 minuts es mantenia pràcticament la diferència en el marcador entre els dos equips. Però, els locals, en el tram final del partit, a partir d’un millor encert a cistella, tant des de la línia de tirs lliures com des de la línia de 3 punts, que els nois del CB Pardinyes, on veien com els petits detalls provocaven que la diferencia s’anés incrementant en els darrers minuts a favor dels locals. Al final, derrota per 93 a 80.

93 PHYSIC IGUALADA: Moliner (18), Riu (3), Burges (12), Cami (3), Torres (21), Fons (7), Gual (6), Creus (1), Laguarta (-), Tejero (14), Del Hoyo (8).

80 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Hidalgo (4), Martinez  (15), Ruiz (4), Lopez (13), Triginer (4),  Gasque (14), Garcia (8), Solsona (9), Rivas (9)

El Flor de Vimbodí jugara, dissabte que ve, la tercera jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del Grupo Juaneda Miramar a partir de les 16:00.