Inici amb dubtes de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que va arrencar amb la primera falta de Raúl Lobaco i dos punts en contra. Tot i això, els de Gerard Encuentra van entrar ràpidament en el partit i amb un bon tap de Lamine Dieng van aconseguir crear la jugada dels dos primers punts grocs i negres. A partir d’aquí partit de tu a tu amb intercanvi de cistelles. Les faltes al poste baix, fruit dels canvis defensius, no permetien capgirar el marcador als Grocs i negres mentre que el Prat aconseguia obrir distàncies, (13-6 al minut 5), fins que un triple de Rubén Fernández i un altre de Marc Rubín de Celis van tornar a entrar els lleidatans en el partit (13-12). La defensa lleidatana va mantenir el rival sense anotar fins que, quan faltaven 2? 20?’, un triple de McCulloch va permetre als lleidatans posar-se per primera vegada per davant (14-15). A partir d’aquí el Pardinyes, amb un joc més ràpid buscant la contra i el tir exterior, va aconseguir arribar al final del primer quart 16-22.

Segon període. Inici sense anotació, només 3 punts del Prat (19-22) en els dos primers minuts de joc. Les defenses van imposar-se als atacs i al minut 6 de joc el marcador era de 26-29. Els potablava no aconseguien aturar l’atac lleidatà i quan faltaven 3:42 ja havien fet les 5 faltes d’equip, per les 3 dels lleidatans. L’encert des de la línia de 6,75 va fer que els lleidatans poguessin mantenir la distància tot i les cistelles de dos punts del Prat (31-37 a Falta d’1:36), però el joc interior local seguia fent mal a la defensa lleidatana. Després d’un temps mort de Gerard Encuentra, però, els ajustos van donar resultat i amb dos triples de Gasque, els de Lleida tornaven a posar-se tres punts per sobre al descans (37-40).

Tercer Període

La represa del partit no va començar bé per l’Ilerdauto Pardinyes que veia com amb un parcial de 15-7 en quatre minuts el CB Prat capgirava el marcador 52-47, un fet que va obligar a Gerard Encuentra a demanar el primer temps mort de la segona part. Les faltes personals no ajudaven als de Gerard Encuentra, que van entrar ràpidament en bonus. Els tirs lliures permetien al Prat mantenir l’avantatge tot I els intents de l’Ilerdauto per retallar distàncies en el marcador. Els darrers dos minuts del tercer període van ser dels lleidatans. Un parcial de 6-12 posava a l’Ilerdauto 58-59 amb un minut per jugar-se. El tercer període va arribar al final amb un 60-61 al marcador.

Quart període

Amb tot en joc, el darrer període va començar al nivell que s’esperava. Dos equips molt igualats competint tant en atac com en defensa (68-69 amb 4 minuts jugats). Tot i això, el Pardinyes era l’equip que portava el control en atac mentre que els locals es beneficiaven dels tirs lliures (74-74 quan faltaven 4:33). Wendell Davis va prendre les regnes de l’equip anotant 11 punts en aquest període i permetent als grocs I negres seguir somiant amb la victòria a falta de 2:21 pel final del matx. Wendell, però, va tenir dos tirs lliures per posar per davant l’Ilerdauto i va fallar-los. A partir d’aquí, el CB Prat va posar una marxa més i amb un parcial de 4-0 es va posar 86-82 amb 50 segons per jugar-se. Un triple de Gasque apropava als grocs i negres en el marcador (86-85) però de nou una falta personal en la lluita pel rebot posava al Prat 88-85 a falta de 7 i, finalment, el partit va acabar 90-85 pel conjunt local.