Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 58- AEC Collblanc 68

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a casa davant del líder del grup C de la Lliga EBA bon com és l’Aracena AEC Collblanc per 58-68, després que en el tram final del primer quart l’equip visitant fes la diferència i que marcaria la resta del partit.

Un partit on el Flor de Vimbodí Pardinyes ha sortit millor en el tram inicial del primer quart on ha arribat a tenir 6 punts de diferència a favor seu però, amb el pas dels minuts d’aquest primer quart, l’equip visitant ha començat a entrar en el partit fins al punt de situar-se per davant en el marcador i finalitzar el primer quart amb 7 punts a favor seu. En el segon quart, ha estat marcat per la igualtat constant però, l’equip visitant mantenia la diferència entre els 6-10 punts a favor seu, encara que el Flor de Vimbodí ho intentava amb una bona intensitat en defensa però, veia com els seus jugadors interiors es carregaven amb faltes, la qual cosa penalitzava molt a l’equip, tenint en compte, que davant hi havia un dels millors interiors de la lliga com Oscar Andrès. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador desfavorable de 28 a 36.

A la represa, en el tercer quart, el Flor de Vimbodí sortia amb un bon encert a cistella i acompanyat d’un increment del nivell defensiu, en especial en la meitat del tercer quart, provocava que retallessin les diferències fins a situar-se a un 1 punt de l’equip visitant. Però, l’AEC Collblanc li retornava el parcial realitzat per l’equip local i deixava les coses com estaven i d’aquesta manera el Flor de Vimbodí finalitzava el tercer quart perdent per 7 punts (45-52).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes veia com la diferència es mantenia al voltant dels 8 punts, en quasi del quart quart, però, a poc a poc anava intentant retallant la diferència. Però, veien que a pesar de lluitar i donar-ho tot, la diferencia baixava poc, fins i tot, l’equip visitant incrementava la diferència fins als 10 punts. . Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 58-68 davant l’AEC Collblanc.

58 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (5), Lopez (11),  Triginer (3),  Gasque (2), Garcia (4), Villegas (9), Solsona (7), Domingo (8),  Markovic (9), Rivas (-), Dieye (-).

68 ARACENA AEC-COLLBLANC: Andrés (16), Juan (10), Vall-llobera (9), Rodríguez (9), Pérez S. (3), López (6), Guzman (5), Pérez D.(6), Jacas (2), Corominas (2).

Els màxims anotadors del partit: Oscar Andrés  amb 16 punts de l’Aracena AEC Collblanc; Pau López Domingo amb 11 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 14ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el Queso Milner Arenys Bàsquet el dissabte 7 de Febrer a partir de les 20:30h.