L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder amb el Gran Canària i va caure per 98-82 en un matx on els lleidatans van sortir desconnectats i ja no van poder remuntar un marcador desfavorable.

Mal inici dels de Gerard Encuentra amb un parcial de 6-0 a favor de l’equip canari. Els lleidatans, amb poc encert en els tirs, no aconseguien trencar el domini d’un Gran Canaria que, sense ser excessivament superior, manava en el marcador en els 2 primers minuts (6-0). La primera cistella lleidatana va arribar des del 6.75 a càrrec de Duch (6-3) però això no va aturar l’equip local que continuava marcant el ritme del partit.
A l’equador del primer quart el marcador era de 12-3, el que va obligar a Gerard Encuentra a demanar el primer temps mort del partit. Els grocs i negres, aquests cop de vermell, van fer una passa endavant, però no va ser suficient per a aturar el Gran Canària en el primer període i això va tornar a enfonsar els lleidatans que van acabar el primer període 14 punts per sota (28-14).

Al segon període els lleidatans van aconseguir entrar en el partit. Un parcial de 10-15 a l’equador del període (37-29) els permetia mantenir les opcions. Michael Hundley, amb 6 punts, i David McCulloch, amb 7, lideraven la faceta anotadora de l’equip lleidatà aconseguint retallar distàncies abans del descans. Quan faltava un minut, Gerard Encuentra va haver d’abandonar la pista després que l’àrbitre li assenyales dues tècniques per protestar. Aquest darrer minut, els lleidatans van tornar a desenganxar-se permetent que el Gran Canària marxés al descans 44-36 en el marcador.

El joc dels lleidatans va millorar a l’inici de la segona part, però l’encert en el tir exterior dels canaris va deixar en res l’intent de reacció groc i negre (60-48 al minut 5 del tercer període). El tercer període va ser un combat constant en el qual els dos equips anotaven però també encaixaven. La bona defensa lleidatana, en moments del partit, permetia que els del barri de Lleida arribessin a col·locar-se a tres punts però un últim minut d’encert canari va deixar un marcador de 70-60 per iniciar el darrer període.

El darrer quart va començar de cara per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, amb un parcial de 3-11, els lleidatans aconseguien retallar distàncies per situar-se a només tres punts (73-70). Però al minut 4 va despertar el local Montero que amb 7 punts consecutius va fer que el seu equip tornés a marxar en el marcador (80-71).
El joc a pista seguia igualat, però els petits errors defensius dels lleidatans sumats a l’encert dels canaris feia que el marcador continues amb un marge de 10 punts pels locals que, a poc a poc, es feia insalvable per l’equip de Lleida (93-82 quan faltava 1.24 pel final).
El darrer minut va tenir 3 cistelles dels locals que van deixar el partit amb el marcador de 98-82 final.