Mal inici dels grocs i negres que van veure’s superats físicament per un Villarrobledo que controlava el rebot i amb un gran encert en atac. Els de Gerard Encuentra, tot i intentar-ho, no van trobar el seu lloc sobre la pista manxega veient com els tirs que habitualment entren no ho feien. La manca de concentració, cada cop més present en els lleidatans, permetia als locals anotar fàcil marxant en el marcador 26-18 al final del primer període. El segon quart no va canviar el guió. Mala selecció de tir, errors defensius i a Més de la manca de força en el rebot (19-9 al descans). Tot I això, quan faltava un minut, un triple de Lobaco posava els grocs i negres a sis punts (37-31). Finalment, tot I la bona defensa lleidatana, el Villarrobledo va aconseguir anotar de tres per marxar al descans 40-31.

Al tercer període semblava que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes començava a despertar, però tres atacs errats consecutius van tornar a donar el control del partit a un Villarrobledo Molt ordenat que aconseguia anotar en totes les seves accions. El temps anava passant I la reacció groga i negra no va arribar durant un tercer període que va finalitzar amb 60-43 pràcticament insalvable al marcador.
El darrer període va ser el del Pardinyes. Amb un parcial de 0-6 els de Gerard Encuentra van posar-se 68-62 quan faltaven 5 minuts. Semblava que per fi entraven en el partit, però dos triples consecutius del local Hailey van trencar la remuntada groga i negra arribant al final del partit 83-73.