Els grocs i negres no van poder repetir el resultat de la primera volta després que el CB Prat dominés el rebot i mostrés un gran encert ofensiu.

El Pardinyes no va poder repetir la gesta de la primera volta i va caure ahir contra el Prat (95-71) en un partit en el qual el gran encert dels barcelonins i les dificultats dels lleidatans per tancar el rebot

van ser clau. El Pardinyes, que aquesta temporada ja ha aconseguit guanyar els tres equips

de dalt, no va poder aquesta vegada amb el segon classificat i perd una oportunitat per enganxar-se a la lluita per entrar als play-offs d’ascens a LEB Or. El duel va començar amb un Prat llançat, que se’n va anar fins als 29 punts en els primers deu minuts de partit, gràcies en bona part a l’encert des del 6,75 (6 de 12 en triples en el primer parcial).

Als lleidatans, que van apostar per jugar amb un equip més aviat petit, els costava a més tancar el rebot amb un Prat que, gràcies a un físic més gran, aconseguia treure profit a les segones oportunitats.

La bona defensa del conjunt lleidatà va aconseguir al segon quart aturar la tempesta local impulsada per una millora en atac. Així i tot, no van aconseguir retallar el desavantatge i es va arribar a la pausa amb el marcador en 49-38. Després del descans, el Prat va seguir amb els altíssims percentatges en el llançament. Això va acabar descentrant un Pardinyes que va

encaixar un 24-12 de parcial a l’últim quart, que va acabar amb 95-71 en el lluminós.