Estadístiques Final Partit: Jac Sants 79- Flor de Vimbodí Pardinyes 73

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a la pista d’un bon equip com és el Jac Sants per 79-73, després d’un final polèmic en contra del Flor de Vimbodí Pardinyes.

Un partit on el Flor de Vimbodí Pardinyes ha competit i lluitat fins al final del partit, encara que al davant tenia a un equip molt compensat i amb uns bons jugadors. Ha sigut un partit on inicialment la igualtat en el marcador ha sigut constant, a pesar que l’equip local ha arribat a tenir diferencies a prop dels 10 punts, encara que el Flor de Vimbodí sempre retallava diferencies fins a apropar-se a 2-3 punts. Destacar l’encert a cistella per part dels visitants en el segon quart, en el qual han arribat a fer 28 punts. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador empatat a 43.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodí sortia molt desencertat a cistella, en especial al tercer quart, i acompanyat d’un millor encert a cistella i del control del rebot per part del Jac Sants, provocava que el Flor de Vimbodí finalitzés el tercer quart perdent per 5 punts (58-53).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes veia com la diferència es mantenia al voltant dels 10 punts, en els primers instants del quart quart, però, a poc a poc anava retallant la diferència fins a situar-se a 2 punts a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit (74-72). Però, a falta de 55 segons per finalitzar el partit i l’equip visitant perdent de 2 punts, els àrbitres han xiulat una falta antiesportiva dubtosa en contra del Flor de Vimbodí que ha acabat de trencar la possible remuntada del CB Pardinyes. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 79-73 davant el Jac Sants.

79 JAC SANTS: Chica (17), Soto (1), Pages (16), Vàzquez (9), Marco (13), Tamayo (-), Galbete (5), Cuenca (2), Pérez (16)

73 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (6), Lopez (15),  Triginer (2),  Gasque (7), Garcia (2), Solsona (8), Domingo (21),  Markovic (5), Tamames (7), Diallo (-), Dieye (-).

Els màxims anotadors del partit: Victor Chica  amb 16 punts del Jac Sants; Pol Domingo amb 21 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 13ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant l’Aracena AEC Collblanc el dissabte 31 de Gener a partir de les 20:00h.