Estadístiques Final Partit: CB Hospitalet 84- Flor de Vimbodi Pardinyes 69

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut  a la pista d’un gran rival com és el CB Hospitalet per 84-69, i d’aquesta manera acabar l’any com a visitant amb derrota.

En els primers 20 minuts de partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes no ha pogut, en cap moment, portar el ritme de partit que més li interesava, com a conseqüência, l’equip local ha jugat a un ritme ràpid i acompanyat d’un gran encert a cistella,  cal destacar que han fet 46 punts en la primera part. Per contra, el Flor de Vimbodi ha sigut poc agressiu i valent en atac però,  cal destacar l’intensitat del CB Hospitales en defensa en aquesta primera part, en especial, el segon quart que ha deixat al Flor de Vimbodi amb solament 13 punts anotats.  El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador desfavorable de 46-31.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodi incrementava la seva intensitat defensiva, a partir, de pressionar tota la pista i de constants intercanvis defensius, que ha fet dubtar a l’equip local. En el darrer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’ha arribat a situar 6 punts per sota del CB Hospitalet (69-63), quan restaven 5 minuts per finalitzar el partit.  En aquests darrers minuts de partit, el CB Pardinyes ha errat un triple, que els haguès situat a 3 punts per sota, per contra, l’equip local, a partir d’una acció positiva, penalitzava l’errada anterior del Flor de Vimbodi i tornava a obrir escletxa en el marcador i que amb el pas dels minuts aniria ampliant fins a finalitzar el partit. Encara aixì, el Flor de Vimbodi ha competit fins a l’últim segon de partit. Al final, derrota clara del Flor de Vimbodí Pardinyes per 84-69 davant d’un bon equip com és el CB Hospitalet.

Els màxims anotadors del partit: Diaz  amb 30 punts del CB Hospitalet;  Gasque amb 18 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

84 CB HOSPITALET: Moreno (-), Gamarra (6), Salto (7), Bayo (15), Blanco (2), Gomez (-), Reina (10), Diaz (30), Guia (3), San Epifanio (9), Acosta (2)

69 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (2), Ruiz (9), Vallverdu A.(5), Lopez (13),  Triginer (3),  Gasque (18), Garcia (-), Solsona (3), Domingo (8),  Markovic (3), Rivas (5).

La propera setmana  el Flor de Vimbodí Pardinyes afronta la 9ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el CB Santfeliuenc el dissabte 20 de Desembre a partir de les 20:00h.