ESTADISTÍQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA va perdre de manera contundent a l’anada de les semifinals de la fase final Copa Catalunya contra Montgat A per 96-62 i en el qual solament va haver partit en els primers 15 minuts.

L’inici del partit va ser clarament a favor de l’equip local, que amb un parcial favorable de  10-4 en els primers 5 minuts s’avançava en el marcador, però el Flor de Vimbodi, de la mà de Vallverdú  amb 3 triples retallava diferencies en el marcador. Al finalitzar els primers 10 minuts, el marcador era de 20-16 afavor de l’equip local.

El segon quart es pot definir clarament com el quart el qual es va trencar el partit a favor de l’equip local. A pesar d’això, el segon quart començava amb molt de ritme per part dels dos equips i amb molts canvis en el marcador, tot això durant els primers 5 minuts del segon quart, fins al punt que el Flor de Vimbodi Pardinyes  es va avançar en el marcador (29-30) però, a partir de llavors solament va existir un equip al damunt de la pista i aquest va ser el Montgat que de la mà de Morales, Camins i d’Ortiz, començaven a obrir diferencia en el marcador  fins al  45-34,  i poc a poc s’anava ampliant la diferencia fins als 18 punts de diferencia que reflejava el marcador al arribar al descans dels primers 20 minuts de partit (52-34)

A la represa, el partit es reanudava  igual que havia acabat el segon quart, és a dir, amb l’equip local més dur en defensa i encertat en atac i per contra un  Flor de Vimbodi Pardinyes que no terminava de desperta desprès del descans. Amb tot això, l’equip local a partir de un parcial de 19-2, ampliava la diferencia fins als  37 punts (71-36), en els primers 5 minuts de la tornada del descans. L’equip visitant estava mentalment fora del partit, ho reflexa clarament amb l’estadística de tirs lliures de la segona part  3/10. Al finalitzar el tercer quart, el marcador ja reflexava clarament una diferencia a favor  de l’equip local de 29 punts (74-45).

L’últim parcial simplement va servir per a que Montgat ampliès poc a poc la diferencia fins al punt que a faltar de un minut la diferencia era de 40 punts(96-56), però un parcial final de 0-6 de l’equip visitant, provocava que deixès la diferencia  final  de 34 punts a favor de Montgat (96-62).

Els màxims anotadors del partit van ser: López amb 20 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Cuesta amb 23 punts respectivament per part del U.E. Montgat “A”.

96 U.E. MONTGAT A: Ortiz (7); Olaguibe (3); Monterde (9); Soriano (-); Morales (20); Salvador (4); Usatorre (3); Nogales (9); Bermudo (2); Medio(7); Camins (9); Cuesta (23).

62 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (2); Sevillano (4); Ruiz (-); Villegas (9); Lopez (20); Saiz(-); Vallverdú (11); Domingo (4); Rivas (12);