Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 60- CB Quart 74

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a casa davant un bon equip com és el CB Quart Piscines Sant Feliu en el primer  partit a casa en l’any 2015  per 60-74, després d’un mal tercer quart que ha condemnat als jugadors del CB Pardinyes.

En els primers 20 minuts de partit, el Flor de Vimbodí Pardinyes li ha costat entrar en el partit, el fet és que ha arribat a perdre per 6 punts de diferència però, amb el pas dels minuts, ha aconseguit incrementar el ritme de partit amb una bona intensitat defensiva i un increment d’encert a cistella, en especial, en el segon quart. Cal destacar que el Flor de Vimbodí Pardinyes, com a conseqüència, de la seva bona intensitat defensiva ha deixat a l’equip visitant amb solament 14 punts al segon quart. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador favorable de 36-34.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodí sortia molt desencertat a cistella, en especial al tercer quart,  i acompanyat d’un gran encert a cistella i del control del rebot per part del CB Quart, provocava que el Flor de Vimbodí  finalitzés el tercer quart perdent  per 11 punts (42-53). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes veia com la diferència es mantenia al voltant dels 10 punts (52- 62), quan restaven encara 5 minuts per finalitzar el partit. En aquests darrers minuts de partit, el CB Pardinyes ho ha intentat fins al final del partit però, el desencert a cistella en tota la segona part els hi ha condemnat a pesar que els jugadors han competit fins al final. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 60-74 davant el CB Quart, que ha estat millor en els darrers 20 minuts de partit.

60 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (4), Vallverdu A.(3), Lopez (12),  Triginer (9),  Gasque (7), Garcia (3), Villegas (3), Solsona (-), Domingo (6),  Markovic (4), Tamames (7), Rivas (2)

74 CB QUART PISCINES SANT FELIU:  Jimenez (9), Puertas (3), Masllorens (16), Bataller (12), Camos (7), Montiel (12), Lozano (5), Serra M. (2), Serra G. (-), Martorell (-), Vila (8).

Els màxims anotadors del partit: Albert Masllorens  amb 16 punts del CB Quart Piscines Sant Feliu; Pau López amb 12 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 12ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Olímpic Espanya Industrial davant el Jac Sants el diumenge 25 de Gener a partir de les 20:00h.