No es va poder guanyar davant l’Albacete en un matx on l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va anar de menys a més aconseguint forçar una pròrroga que acabaria del costat de l’equip local per 91-89.

No va començar bé el Pardinyes al que els errors en defensa des de l’inici el van condemnar a anar pel darrer des de l’inici del partit. Només l’encert de Wendell Davis permetia als de Gerard Encuentra mantenir-se amb vida davant un rival molt superior a la pintura donat les baixes de Lamine Dieng i Pol Domingo. Els lleidatans van carregar-se de faltes molt ràpid I McCulloch i Gasque van seure a la banqueta amb dues faltes poc abans del final del quart.

Després d’un primer període que va acabar 24-22, Gerard Encuentra va buscar la reacció amb un equip més petit per intentar córrer en atac, però la manca d’encert i el contacte, de vegades excessiu, sumat a l’encert de l’equip local posava un parcial de 26-19 favorable a l’Albacete  per marxar 50-41 al descans.
El tercer període va començar amb una declaració d’intencions de l’Albacete que va endossar un parcial de 10-3 en els primers 3 minuts de joc. (60-44). Després d’un temps mort de Gerard Encuentra, els lleidatans van despertar amb un parcial de 0-7 (60-53) quan faltaven 5 minuts del tercer quart. A partir d’aquest moment, les defenses van imposar-se als atacs, o més ben dit a l’encert ofensiu d’ambdós equips. Tot i la igualtat en el període, els grocs i negres, de vermell en aquesta ocasió, van estar una mica més encertats deixant el marcador 66-62 mancant 45 segons. Els darrers segons de període van estar marcats pels tirs lliures locals que van deixar un marcador de 70-64 al final del quart.

Els lleidatans van sortir concentrats al darrer període i ràpidament van posar-se a només un punt (70-69) i un triple de Duch va posar el 72-72 quan faltaven 4.41 pel final. En tres minuts, poc es va moure el marcador (74-74 a 1’16» pel final) i va arribar el moment dels temps morts. El primer va ser Gerard Encuentra i en sortir Ander Urdiain va anotar de tres per capgirar el marcador, per primer cop en el partit, 74-77 i fer que el tècnic local demanés, també, un minut a la recerca de retornar la igualtat al marcador. L’Albacete va respondre amb el que s’esperava, un altre triple (77-77) i després d’un tir fallat de Wendell, la possessió va ser pel Pardinyes que, de nou va sol·licitar temps mort amb 30.66 segons per jugar-se del període. El Pardinyes no va anotar, però l’Albacete tampoc a la rèplica i el matx va arribar al final amb empat a 77 i necessitant la pròrroga per decidir el guanyador.
El temps extra va començar favorable als grocs i negres, 77-81, però els locals o pensaven donar per perdut el matx i van respondre ràpidament 79-81. Els lleidatans van obrir una petita escletxa a falta d’1’46» (82-86) però de seguida va recuperar-se l’Albacete (86-87 a falta d’1’09».
En dues accions consecutives, l’Albacete va capgirava el marcador i quan faltaven 2 segons el llançament lleidatà no va entrar deixant el marcador de 91-89 al final del partit.