Primer partit de l’any contra el líder de la lliga, l’Alpicat.
L’inici del partit el junior negre del Pardinyes va començar molt bé recuperant moltes pilotes gràcies a les seves variants defensives, fins a aconseguir un avantatge de 10 a 21. El segon quart va canviar radicalment, l’encert en la línia de tres punts dels locals i els errors successius  del Pardinyes va fer arribar a la mitja part 35 a 29 a favor de l’Alpicat. La segona part va estar molt més igualada però el nivell físic dels visitants va baixar fins al punt de no ser capaç de capgirar el marcador i perdent el partit 74 a 63.

CB Alpicat: Fiol (3), Planella (2), Puras (6), Salmeron (8), Torruella (0), Monserrat (4), Esmet(0), Usall (11), Rosell(13), Vera (16), Abadias (0),Martínez (11).

Ilerdauto Nissan Pardinyes: González (0), Balsells (2), Mauri (14), Ariño (-), Solsona (4), Grau (9), Ribes (2), Romero (20), Oró (4), Domingo (6), Barta (2)