Un partit on el de Pardinyes van sortir al camp amb moltes ganes, contra un Bellpuig, molt fort amb defensa, demostrant la igualtat entre els dos equips, es va arribar al descans 30-34.

A la represa, una gran sortida dels visitants, amb gran encert ofensiu, va trencar el partit a favor dels de Pardinyes, que van mantenir el ritme duran tot el partit, arribant als minuts final amb una bona avantatja.

El resultar final del partit va ser 51-68, per a un Pardinyes molt concentrat durant tot el partit.

Bellpuig: Minguell, J. (5), Saladrigues, P. (10), Torres, J. (10), Fontova, R. (9), Garcia, A. (5), Moragues, N. (6), Torres, M. (6).

Ilerdauto: Balsells, M. (5), Pelegrina, A. (6), Teixidor, E. (2), Bosch, P. (0), Segovia, E.J. (2), Rodriguez, A. (10), Quiroga, A. (9), Marco, A. (5), Perdices, P. (24), Alsinet, A. (5), Gonzalez, A. (0).