El sènior femení va aconseguir el Subcampionat de la Copa Federació en un llarg cap de setmana de competició a Calaf.

Començava el campionat el dia 23 amb els encreuaments de quarts on ens tocava jugar contra el Bell-Lloc, un equip que no va oferir molta resistència tot i la seva defensa zonal durant els 40 minuts que va fer que en molts moments ens costés més del compte encistellar. El resultat final
va ser de 62-35 que ens feia passar a les Semifinals.

Les semifinals ens enfrontaven al CB Balaguer que havia superat al Cervera el dia anterior. El partit va ser molt similar al de quarts on les Balaguerines no van tenir cap opció en cap moment. El resultat final va ser de 27-52.

La gran final va ser davant les amfitriones, el Cb Calaf. El partit es presentava molt més complicat que l’anterior pel gran equip al qual ens enfrontàvem i pel fet de jugar a casa seva. El partit va començar amb un Pardinyes que va controlar en tot moment al rival amb una defensa molt seriosa i que donava molt poques opcions a les locals per encistellar. Així va ser durant els trenta primers minuts on bons atacs, tant contra individual com contra zona, sumat a les
bones defenses i control de rebot feia que arribéssim als 10 últims minuts amb un avantatge esperançador: 30-39.
Els darrers 10 minuts van ser un autèntic mal son. La defensa zonal de les de Calaf va anul·lar completament a les de Pardinyes que van encistellar 1 sol punt de tir lliure en tot el quart. Tot i això van arribar als últims 6 segons guanyant (38-39), moment on les de Calaf van encistellar un tir exterior que els hi donava el partit i copa.

Felicitem el Cb Calaf per la merescuda Copa i a totes les jugadores d’ambdós equips que van fer viure un partit vibrant i emocionant als espectadors.