Vuitena victòria de la temporada per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que després de guanyar a L’Hospitalet (90-83) torna a ajustar la classificació per una plaça al grup de dalt.

L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir vèncer a l’Hospitalet (90-83), en un partit en el qual els de Lleida van anotar 17 de 28 triples. El partit va començar del costat de l’Hospitalet que amb un parcial de 0-6 obria les primeres distàncies en el partit i obligava a Gerard Encuentra a demanar el primer temps mort quant a penes havien passat dos minuts. A partir d’aquí, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va reaccionar i, encara que no va poder emportar-se el parcial es va quedar a dos punts (16-18). El segon quart si va ser per als de Lleida. Amb una gran defensa i un Ander Urdiain molt entonat, amb dos mats i dos triples en aquest quart, el Pardinyes va aconseguir obrir les primeres distàncies en el marcador. L’Hospitalet, no va abaixar els braços però no va poder evitar que el marcador al descans anés 40-29. Després del descans, els de Gerard Encuentra van baixar el ritme i l’Hospitalet, amb un gran Iván García (5/7 en triples) van aconseguir donar la volta al marcador fins a dues ocasions, però després d’un parcial de 24-31, el partit va arribar a l’últim quart amb un marcador de 64-60. Els últims deu minuts van ser dels locals. Una bona defensa i l’encert d’un equip liderat per Adrià Duch (20 punts) va permetre al Pardinyes sumar la vuitena victòria de la temporada.