Els homes de Gerard Encuentra arrencaran a l’illa una segona volta que comencen amb molta força després de proclamar-se campions d’hivern i vèncer en La Pobla de Alfindén.
Els de Lleida s’enfrontaran a un rival que combina l’experiència amb la joventut, una cosa típica en els equips filials, com és el Palma Air Europa que compta amb alguns jugadors que ja han disputat minuts en el primer equip de Leb Or, rival del Força Lleida aquest mateix cap de setmana.

Per a Encuentra, la clau del partit se centrarà en la defensa. «Tancar bé el rebot des de l’inici ens pot donar la confiança necessària per a portar-nos el partit», comenta el tècnic.
Els balears són un equip amb un objectiu allunyat de les bones classificacions i més centrat en la formació de jugadors de futur per al primer equip. Malgrat això, els resultats aconseguits fins al moment no han estat prou bons. I és que els de Mallorca, amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes, ocupen la dotzena posició a tres punts del cuer, el Masnou.?

Per a aquest partit, Gerard Encuentra podrà comptar amb tots els seus jugadors a costa de Juan Oliva qui serà dubte fins al diumenge encara que viatjarà amb l’equip.

CatalanEnglishSpanish