L’Ilerdauto Nissan Pardinyes arrenca la segona volta visitant la pista del filial del Futbol Club Barcelona. Els de Gerard Encuentra arriben a la jornada 12 amb bones sensacions, tot i la derrota de la passada jornada, ja que, segons deia el tècnic lleidatà, l’equip ha competit en gairebé tots els partits.

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

El rival no és un rival fàcil, i és que el filial blaugrana compta amb jugadors que formen part de la dinàmica del primer equip tant en Lliga ACB com en Eurolliga. A més a més, en les darreres setmanes, el Barça ha incorporat la figura de Lluís Costa. Base format a les categories inferiors blaugrana que ha aconseguit l’ascens a la Lliga ACB amb Burgos, Manresa i Betis i que arriba procedent de la Lliga d’Hongria.

Pel que fa a l’equip lleidatà, Gerard Encuentra comptarà amb tots els efectius i espera poder competir tal com ho van fer en el primer partit de temporada, però aconseguint que el resultat caigui del seu costat repetint el que es va aconseguir a la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB on els lleidatans van emportar-se el partit.

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish