L’Ilerdauto Pardinyes estrena la fase de permanència al Barris Nord (dissabte, 18:30) davant el CB Morón

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

Torna la LEB Plata al pavelló Barris Nord després d’una jornada de descans per les finestres FIBA. Per fi arrenca la segona fase de la LEB Plata on l’Ilerdauto Nissan Pardinyes competirà en 12 jornades per la permanència a la tercera divisió del bàsquet estatal. Els lleidatans comencen aquesta nova competició en la primera posició de la taula, gràcies als resultats obtinguts amb els rivals directes de la conferència oest en la primera fase.

El debut, després d’un acord entre clubs, serà al Barris Nord (dissabte, 18:30) davant el CB Morón, equip Sevillà que va acabar a la novena posició de la conferència est.
El conjunt de Morón de la Frontera, és un equip un pèl similar a l’equip groc i negre. Amb un joc basat en la defensa i la velocitat en atac.
D’entre la plantilla del CB Morón podem destacar jugadors amb experiència a la LEB Or com Guillermo Corrales (les darreres 4 temporades vestint la samarreta del Càceres) o Joshua Steel (jugador del Força Lleida la temporada 18/19).

El tècnic de l’Ilerdauto Pardinyes, Gerard Encuentra, espera que els seus homes ho deixin tot a la pista per tal d’aconseguir la primera victòria de la fase que permetria, als grocs i negres, apropar-se més a la salvació. Per aquest partit, Encuentra comptarà amb nou jugadors donades les baixes ja conegudes de Lamine Dieng (lesionat per tota la temporada) i Pol Domingo per motius laborals.


FES CLIC A LA IMATGE I CONEIX MÉS DADES SOBRE EL CB MORÓN

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

Dia: Dissabte, 29 de febrer de 2020
Hora: 18:30 hores
Canal FEB: Ilerdauto Pardinyes-CB Morón
Pista: Pavelló Barris Nord
Àrbitres: Checa Nebot, Daniel, Gallego Rodríguez, Carlos.

CatalanEnglishSpanish