Cloenda Estades Estiu CB Pardinyes 2014

Cloenda Estades Estiu CB Pardinyes 2014

El Club Bàsquet Pardinyes  ha organitzat les estades de bàsquet d’estiu, que s’han portat a terme els dies 23,25,26 i 27 de juny, amb el propòsit d’oferir una alternativa saludable a les inquietuds esportives dels nens i nenes de lleida d’entre 3 i 12 anys.

Y aquest divendres s’ha celebrat la cloenda de les estades d’estiu del CB Pardinyes amb més d’una treintena de nens i nenes i amb la participació de Jordi Mauri, president del club i Oriol Castillon, director de les estades.

Les estades  d’estiu del CB Pardinyes han sigut tot un èxit fins al punt d’incrementar el número de nens i de nenes de entre 3 i 12  anys que han participat en elles respecte a les estades anteriors.

Els nens i nenes han pogut disfrutar durant  4 dies de l’esport que més els agrada i de pas han pogut fer nous amics i amigues, que segurament es tornaràn a veure en les properes estades que organitzi el CB Pardinyes. No podem oblidar que no solament es ve a fer bàsquet, sinò que es ve a disfrutar de l’esport basquetbolistic amb altres nens i nenes.

Cal remarcar que apart de lo esmentat anteriorment, els organitzadors de les estades volen continuar promocionant el bàsquet al barri de Pardinyes, i cada cop hi hagi més nens i nenes que disfruten d’aquest magnífic esport com és el bàsquet.

Des del CB Pardinyes ens marquem com a objectiu per les properes edicions de les estades, es anar poc a poc incrementant el número de nens i nenes que s’apuntin en les següents estades.

També des del club es vol agraïr a tots els nens i nenes que han participat aquest any en les estades d’estiu i que els esperem  en les següents estades.

CatalanEnglishSpanish