Segona temporada consecutiva pel Circulo Gijón a la LEB Plata. Una categoria on l’equip asturià va patir per poder continuar una temporada més acabant en la dinovena posició.
Aquesta temporada, el Circulo Gijón tampoc ha gaudit d’una temporada tranquil·la i ha acabat en onzè amb un balanç de vuit victòries i catorze derrotes que el situen, en la classificació de la segona fase, en la novena posició amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes empatat amb Zornotza i Benicarló.
Amb aquest balanç inicial, l’equip asturià no ho tindrà gens fàcil, però el Círculo Gijón lluitarà fins al final per poder aconseguir la permanència una temporada més.

Tot i no ser una bona temporada, el Círculo Gijón és el tercer equip pel que fa a l’anotació aconseguint 75 punts per partit. Destaca també, però negativament, en la faceta defensiva, ja que és l’equip que més punts encaixa amb una mitjana de 78,9 punts per partit.

Els asturians són l’equip que més tira de dos (917 intents) i també són un dels equips que més encerta des d’aquesta distància (470 encerts per un 51,3%) obtenint el tercer millor percentatge.

En tir exterior, en canvi, el Círculo Gijón no arriba al 30% d’encert (es queda en el 29,8%) després d’anotar 132 de 443 llançaments.

PUNTOS – 15,1
GREGORIO J. ADÓN

ASISTENCIAS – 3,65
JOAQUÍN PORTUGUÉS

REBOTES – 7,52
JAVIER MENENDEZ

RECUPERACIONES – 1,45
JOAQUÍN PORTUGUÉS

MINUTOS – 31:21
GREGORIO J. ADÓN

VALORACIÓN – 15,7
GREGORIO J. ADÓN

CatalanEnglishSpanish