Tercera victòria del CB Pardinyes a la lliga davant un guerrer Vallfogona gràcies a un molt bon tercer quart per un resultat final de 48-61.

El partit es presentava complicat pel contrincant que també havia perdut solament un partit i també pel fet de jugar en una pista complicada com la seva. I així va ser en els primers 10 minuts on la igualtat va predominar i cap equip aconseguia manar en el marcador.
En el segon quart semblava que les lleidatanes començaven a atacar millor la zona de les locals i això feia que es pogués allunyar del marcador. Tot i això, els innombrables rebots ofensius que aconseguien les de Vallfogona feia que l’escletxa no fos molt gran. En el descans: 23-28.

A la represa les lleidatanes van sortir molt més intenses i agressives en defensa fent que les locals no s’acostessin a cistella i quasi decidint el partit en el minut 6 del tercer quart: 26-45. A partir d’aquest parcial, les lleidatanes van abaixar el ritme defensiu i a arran d’això van permetre a les locals retallar en el marcador i maquillar una mica el resultat final de 48-61.