Victòria amb un resultat ajustat de l’Infantil Groc davant el CENG en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga regular per 61 a 70.

CENG FISART VERMELL:  Regue P. (2), Martos (2), Massanes (4), Sujecki (20), Cardona (-), Ros (3), Sanchez (16), Regue M. (4), Andreo (8), Calvet (2).

CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC: Moreno (24), Zheng (10), Baeza (4), Brufau (4), Cubero (6), Anglada (8), Roma (2), Perez (3), Mas (9).

Parcials: (13– 14), (13 – 25), (17 –15), (18 16)

Ja des de l’inici, els dos equips sortien amb la idea clara de defensar tota la pista, però, els nois del CB Pardinyes sortien amb un millor encert i castigaven amb accions còmodes de cara a cistella. Aquesta tònica es mantindria durant tota la primera part, on els locals intentaven retallar diferencies, però passava tot el contrari on un CB Pardinyes concentrat, aconseguia arribar amb 13 punts a favor (26-39). A la represa, els visitants aconseguien frenar la reacció dels jugadors del CENG i aconseguien mantenir diferencies entre els 8-9 punts a favor durant els 2 següents quarts. Però, el CB Pardinyes en un molt dolent penúltim quart veia com els locals aconseguien finalitzar i entre el darrer període amb empat en el marcador a 56. Però, la reacció local es quedaria aquí, malgrat els instants inicials del darrer quart (61-58), els grocs i negres tornaven a la bona actitud en defensa i a la verticalitat de cara a cistella i donaven la volta al marcador i aconseguien emportar-se la victòria. Al final, victòria de Club Bàsquet Pardinyes Lleida Groc per 61 a 70.