Un partit on els jugadors groc i negres van anar de menys a més davant un rival inferior físicament. Als visitants, els va costar ficar-se defensivament a l’inici, però amb el pas dels minuts van incrementar el nivell defensiu, però alternant amb minuts de falta de intensitat i de competitivitat en molts aspectes del joc, el que va fer que es mantinguessin les diferències al voltant en el marcador entre els 8-9 punts. Al descans, el marcador era de 24 a 32.

A la represa, tot va continuar igual, els groc i negres van mantenir la mateixa tònica defensiva i mai van poder trencar el partit davant l’equip d’Artesa de Segre molt competitiu. El partit va finalitzar 53-63 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes.

CENG MOBLES JESUS: Marva, A. (8), Vega, N. (6), Djongo, M. (4), Sole, O. (17), Torne, J. (10), Eroles, S. (-), Sanchez, U. (6), Ceban, D. (-),Paris, G. (-),Eroles, J. (-).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(10), Escribano, N.(16), Escola, M.(7), Bosch, P.(3), Codina, A.(-), Masich, J.(7), Diarra, S.(-), Badia, A.(6), Muñoz, J. (-), Batsi, Ll.(14).