Important victòria del Sènior femení a domicili davant el CB Valls en un partit molt complet de les lleidatanes. El resultat va ser de 42-46.

El partit començava amb molta igualtat i ritme on els dos equips van jugar les seves cartes per poder anul·lar i superar el rival. Tot i la igualtat, les de Pardinyes en tot moment manaven en el marcador. Al final del primer quart: 10-13 El segon quart va ser una rèplica del primer però on l’encert de les locals i les errades en les decisions de les visitants van fer que les de Valls recuperessin el desavantatge i marxessin manant al descans: 23-21

A la represa, les de Pardinyes van sortir amb molta força tenint molt clar com havien d’atacar al seu rival i sobretot com havien de defensar els atacs de les de Valls. Això va fer que marxessin en el marcador per una renda de 10 punts al final del tercer quart: 28-38. A l’últim quart les locals es posaven en zona per intentar parar el gran ritme i joc de les lleidatanes. De fet, ho van aconseguir i es van apropar fins als 2 punts de diferència però la sang freda i els bons atacs contra la zona van fer que la victòria viatges cap a Lleida.