Primera derrota de la temporada del junior negre del Pardinyes on van començar molt bé el partit estant molt intensos en defensa i movent molt bé la pilota en atac, cosa que va fer que arribessin amb avantatge de tres punts al final del primer quart. Un segon quart per oblidar on defensivament no van estar al nivell del principi i on el Tremp corria fàcilment al contraatac i anotaven fàcil fins a arribar al descans perdent Pardinyes 34 a 25. El tercer quart va estar molt igualat però el Tremp augmentava el seu avantatge de 13 punts. Finalment el junior negre del Pardinyes pressionant tota la pista i sent agressius en defensa van aconseguir remuntar i quedant 12 segons van tenir el llançament per empatar. Resultat final 66 a 62 pel Tremp i aconseguir ser més regulars en els quaranta minuts.

Parcials:    (12 – 15), (22 – 10), (14 – 10), (18 – 27)

CB Tremp: Carmona (10), Fité (0), Sellart (0), Pont (0), Lisowys (4), Reyes (7), Carracezas (6), Escudé (8), Catalan (18), Capdevila (2), Brescó (11), Riba (0).

Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida Junior Negre: González (2), Balsells (7), Mauri (13), Ariño (0), Solsona (3), Grau (14), Ribes (0), Romero (15), Oró (0), Domingo (3), Barta (5).