Partit disputat entre l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre de categoria cadet i el CB Torrefarrera, amb victòria clara pels visitants per 13-64.
Un partit on els jugadors grocs i negres van anar de menys a més davant un rival inferior físicament. Als visitants, els va costar ficar-se defensivament a l’inici, però amb el pas dels minuts van incrementar el nivell defensiu i acompanyat d’una bona circulació de pilota i verticalitat cap a cistella, el que va fer que anessin incrementant la diferència en el marcador. Al descans, el marcador era de 13 a 41.
A la represa, tot va continuar igual, els grocs i negres van tancar el marcador a mitjans del tercer quart, després d’un parcial de 0-23. El partit va finalitzar 13-64 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la segona victòria de la temporada.

Parcials:    (07 – 20), (06 – 21), (0– 23).

CB TORREFARRERA: Lasheras, I.(-), Vidal, D.(5), Jordana, D.(-), Labernia, R.(2), Jordana, P.(-), Gonzalez, M.(2), Jola, X. (2), Vidal, Vidal, M. (2), Marin, D. (2), Macarro, R.(-).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(4), Batsi, Ll.(10), Escribano, N.(8), Escola, M.(-), Bosch, P.(10), Codina, A.(8), Masich, J.(10), Diarra, S.(6), Badia, A.(2), Muñoz, J. (4), Pou, M (2).