Molt mal partit del junior negre del Pardinyes contra el cuer del grup. El mal inici del partit amb un parcial de 9 a 0 a favor dels locals ha fet que portessin una dinàmica molt dolenta durant tota la primera part arribant al descans perdent per 26 a 20. Tot seguit, després del descans el Pardinyes ha començat a defensar una mica més i ha capgirat fàcilment el resultat. Moment per pensar i reflexionar de la manca d’esforç i concentració en els partits per poder afrontar els següents partits amb més intensitat i demostrant que ho poden fer molt millor.

Ponts: Salvia (2), Sanchez (0), Urbita (5), Kabakas (4), Pont (3), Dolset (0), Pont (0), Ribalta (7), Ros (11)

Ilerdauto Pardinyes Junior Negre: González (5), Balsells (11), Mauri (9), Ariño (0), Grau (8), Oró (5), Domingo (6), Barta (7), Solsona (0).