Partit disputat entre el Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre de categoria cadet i el CB Torrefarrera, amb victòria clara pels visitants per 23-73.
Un partit on els jugadors groc i negres van anar de menys a més davant un rival inferior físicament. Als visitants, els va costar ficar-se defensivament a l’inici, però amb el pas dels minuts van incrementar el nivell defensiu i acompanyat d’un bona circulació de pilota i verticalitat cap a cistella, el que va fer que anessin incrementant la diferència en el marcador. Cal destacar el bon segon quart realitzat per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre que els va permetre al descans amb un marcador de 15-53.
A la represa, tot va continuar igual, els groc i negres van tancar el marcador a meitat del tercer quart, després d’un parcial de 8-20. El partit va finalitzar 23-73 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la quarta victòria de la temporada.

Parcials:    (11 – 22), (04 – 31), (8– 20).

CB PEÑA FRAGATINA “B”: Vila, J.(8), Ibarz, I.(2), Gallinad, R.(7), Larroya, G.(-), Andreu, J..(-), Gibert, C.(4), Martinez, J. (2), Iglesias, M. (-), Torren, I. (-).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(8), Escribano, N.(6), Escola, M.(13), Bosch, P.(13), Codina, A.(6), Masich, J.(11), Diarra, S.(-), Badia, A.(-), Muñoz, J. (-), Pou, M (2),  Batsi, Ll.(14), Da Silva, O. (-).