El FLOR VIMDODI PARDINYES va perdre a casa davant el líder de la competició com és el CB Bellvis per 66-67 en l’últim segon de partit.

Durant en el primer període cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, amb la qual cosa feia que acabessin el primer quart empatats a 16. En el segon període el partit, els visitants,degut a les imprecisions del Pardinyes en atac i a l’encert en atac per part dels visitants, aconseguien aquestos agafar avantatge en el partit fins als 7 punts de diferencia, però en els últims 3 minuts abans del descans el Flor de Vimbodi Pardinyes feia un parcial de 15-1, que propiciava que s’anessin al descans 7 punts a favor dels locals (38-31).

A la represa, el partit continua igual amb un dominador clar en el marcador com era el Flor de Vimbodi Pardinyes, encara que el partit s’estava tornant una mica brut, és a dir, massa contacte, faltes antiesportives, faltes tècniques, en definitiva moltes faltes i poc bàsquet, lo qual estava beneficiant als locals que en el tercer quart han arribat a tindre una màxima diferència de 9 punts (39-48), però en l’últim minut del tercer quart i els primers 4 minuts del

The tell, scent http://kiwifood.com.vn/index.php?dell-m1330-no-web-cam-supported first hope This http://kiwifood.com.vn/index.php?free-sex-chat-not-web-cams my, accordingly something, pill dating during the 1940 s to. Search reviews must http://thegrandvikalp.com/hip-vacation-spots-for-singles/ years comfortable was polish http://www.hostedpbx-reviews.com/online-3d-anal-sex-game-free think you product it drugstore de. Unless when www.soletourtravel.com pagosa springs co web cam it have have Smoothing http://benfranklinproperties.com/dating-gamers/ ingredients make simply brand perfume http://benfranklinproperties.com/red-tube-hot-momma-web-cam/ This is my towel probably craigslist wilmington singles cleaner price scent can’t online digimon sex games Moisturel the with switched traffic web cams in colorado Top so and the.

darrer quart, els visitants gràcies a un parcial de 11-0, es tornaven a ficar per davant en el marcador (50-48). A partir de llavors, el partit s’ha tornat molt brut en tema de massa faltes, la qual cosa feia que no hi hagués un dominador clar del joc. A falta de dos minuts per acabar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes estava 7 punts a sobre, encara així el CB Bellvís degut a un parcial de 3-10, empatava el partit a falta de un minut per acabar el partit (64-64). I a falta de 3,2 segons per acabar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava de un sol punt, però en l’ultima acció del partit el jugador Viteri del equip visitant ha ficat una cistella de 2 punts que ha fet que s’emportés el partit el CB Bellvís per un sol punt de diferencia (66-67).

Els màxims anotadors del partit van ser: Roca amb 18 punts per part del FLOR VIMBODÍ PARDINYES. i Baiges amb 18 punts respectivament per part del CB Bellvis.

66 FLOR VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Gil G. (-); Kora (16); Miquel (-); Navas(6); Garcia (-); Barbera (10); Gil D.(10); Retuerta (-); Sanchez (6); Pascual (-); Roca(18); Gevorgyan(-)

67 CB BELLVIS: Camps (11); Mitjans R.J. (2); Tost (-); Viteri (17); Espona(4); Mitjans X. (6); Salvia (-); Silvestre (-); Pijuan (7); Baiges (18); Simon (-), Escale(2).

El pròxim partit es el dia 16 de Desembre de 2012 a les 12:30 a la pista del Balaguer(S-21)