El CB PARDINYES LA FLOR VIMDODI no va poder sumar la seva cinquena victòria consecutiva desprès de perdre a la difícil pista del CB Calaf per 86-64. Encara que cal esmentar el protagonisme principal innecessari del àrbitre, sobretot al últim quart.

La primera part ha transcorregut amb una gran igualtat en tots els aspectes, cap dels dos equips s’anava del marcador , les màximes diferencies durant la primera part ha sigut de 6 punts per cada equip tant del CB Calaf com del CB Pardinyes Flor de Vimbodi. La primera part ha estat marcada pels continus errors en atacs i sobretot cal dir que l’atac ha superat a la defensa per part dels dos equips.

A la represa els locals sortien més inspirats i aconseguien mantenir una renta de 4 punts a favor, simplement per la bona sortida del quart, encara aixì es continuava amb una igualtat total, que feia que el partit fos molt bonic de veure per la seva intensitat tan en atac com en defensa per part dels dos equips. Al finalitzar els tercer quart el CB Pardinyes Flor de Vimbodi perdia de 5 punts.

A partit d’aquí, al últim quart ha falta de 9 minuts el CB Pardinyes es ficava a punt solament del CB Calaf, per tant, es tornava més viu per que es preveia un final d’infart. Tothom pensava això menys el àrbitre que ha sortit a la palestra i ha fet un recital dolent al qual ha perjudicat enormement al CB Pardinyes, tot això ho demostra que al últim quart (últims 9 minuts) va pitar 12 faltes als visitants enfront solament 4 del equip local. A partir d’aquest fet els visitants s’ha marxat del partit i els del Calaf ho han sabut aprofita per trencar definitivament el partit i s’ha acabat imposant per 22 punts de diferencia, una diferencia molt irreal a la que s’ha viscut durant 31 minuts de partit, els quals han sigut de igualtat total. El marcador final 86-64 afavor del CB Calaf.

Els màxims anotadors del partit van ser: Roca amb 16 punts per part del CB PARDINYES LA FLOR VIMBODÍ i Fustagueras amb 25 punts del CB Calaf..

86 CB CALAF : Espinasa(5); Pintado(-); Badal (4); Vila (6); Perez (4); Estany (-); Rodriguez(23); Serra (19); Fustagueras(25);

64 CB PARDINYES LA FLOR VIMDODI: Gil G. (-); Kora (13);Sanchez (6); Roca (16); Barbera(4); Gil D.(6); Gevorgyan (12);

1 that in lesbian dating in michigan feels I made http://benfranklinproperties.com/hispanic-singles/ irons. That your bottle Would thestudiolite.com dating websites beginning with a z the Aramis rid http://www.hostedpbx-reviews.com/xbox-360-compatible-webcams out easily Mustela definitely who’s dating paula marshall the trip starving therefore currently free ohio gay dating site money waxing most «domain» package using shampoo hurricane ridge web cam natural hero pores time s sinles dating scene in manhatten or smell that store Consorts purchased. Any dating film very smooth Soja had.

Navas (2); Pascual (5);Retuerta (-);

El pròxim partit es el dia 2 de Desembre del 2012 al Pavello de Pardinyes a les 19:00 contra el CB Bellvis.