ESTADÍSTIQUES:

http://www.basquetcatala.cat/recursos/estadistiques/2012/FasesFinals/CopaCatMasc/saltpardinyes.pdf

Espectacular partit viscut a Salt entre dos equips que han jugat a la màxima intensitat i amb un gran desig de victòria. Al final, victòria gironina per dos punts que deixa l’eliminatòria oberta per la tornada.
L’inici va ser de clar dominador local amb un encert increïble de Torrent mentre que Pardinyes era lluny del seu nivell de joc habitual. A poc a poc, el nostre equip va anar entrant al partit i d’anar perdent per 11 punts es va arribar a la mitjana amb només 3 de diferència.
El tercer quart va ser de clar color visitant arribant a tenir 5 punts d’avantatge, gràcies a la velocitat habitual dels lleidatans.
L’últim quart va ser un estira i arronsa continu. Qualsevol equip podria haver-se endut la victòria i finalment va ser el local per un diferència mínima.
Ara a preparar aquesta setmana el partit decisiu de tornada el dissabte a les 19:00 on necessitem el suport de tothom. En el primer partit l’afició gironina ens ho ha fet passar realment malament i ara us necessitem més que mai per poder guanyar a un gran equip.

68 C.B. SALT  A: Bartroli (9); Geli (6); Vila (-); Nadal (-); Burguet (5); Muñoz (-); Torrent. (26); Pons (11); Busquets (-); Fexas(6); Pujols (3); Bover (2).

66 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (-); Sevillano (5); Ruiz (6); Villegas(5); Lopez (20); Kora(-); Saiz(5); Vallverdú (-); Domingo (12); Rivas (13)

EL PRÒXIM PARTIT DISSABTE 25 DE MAIG A PARTIR DE LES 19:00h DAVANT EL CB SALT.

CatalanEnglishSpanish