Cliqueu damunt la foto, si voleu veure més fotos del partit

ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant un rival complicat de la part baixa de la classificació com és  el Physic GM Igualada A per 82-64.

El partit començava a un bon inici per part del Flor de Vimbodi Pardinyes, que graciés a la gran intensitat defensiva i a l’aspecte rebotejador li permetia tenir accions ràpides en atac i en defensa provocava molts dubtes e incomoditat en l’atac visitant. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes, al final dels 10 primers minuts s’anava 16 punts a dalt (28-12).

En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes continuava amb el seu bon joc tan en atac com sobretot en defensa durant els 4 primers minuts del quart, que provocava que assolissin la màxima diferència del partit de 27 punts a favor (40-13). Però, a partir de llavors es va començar a notar el cansanci dels jugadors locals degut a la manca de disponibilitat de banqueta, ja que el Flor de Vimbodi solament conta amb 9 jugadors, amb la qual cosa el Physic GM Igualada A de la mà del jugador Tejero i a la precipitació en atac dels locals degut el cansanci va aprofitar per a fer un parcial de 9-20, que provocava que  el Flor de Vimbodi Pardinyes solament guanyes  de 16 punts al descans (49-33).

A la represa, en els primers 7 minuts, ni els locals podien eixamplar la diferència ni els visitants podien retallar, i probablement ens trobàvem amb els minuts més igualtats del partit en lo que a joc es refereix, perquè en el marcador continuava dominant per 16 punts el Flor de Vimbodi Pardinyes. Però, en el minut 8, degut a un mini parcial de 0-4, propiciava que es fiquessin a 12 punts i fiqués emoció al  partit, però ràpidament els locals van reaccionar des de la línia de 6,25 que amb 3 triples, els permetien finalitzar el tercer quart amb 19 punts a favor.

L’últim quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes començava com a l’inici del partit, és a dir, amb una gran intensitat defensiva i rebotejadora que li proporcionaven accions ràpides, degut al gran moviment de pilota, i com a conseqüència d’això els locals anaven ampliant  la diferència fins als  25 punts que reflectia a falta de 3 minuts per acabar el partit (80-55). Degut a la gran diferencia que reflectia el marcador, l’entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes feia sortir a la pista a un jugador cadet de la base del CB Pardinyes com és el cas de Kora I.. Per tant, els últims minuts de partit  simplement ha servit per a veure un jugador de la base del CB Pardinyes i per a que el CB Igualada maquillés el resultat fins al 82-64 final.

Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes segueix en el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 20 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Tejero E. amb 25 punts respectivament per part del Physic GM CB Igualada “A”.

82 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (-); Sevillano (16); Ruiz (8); Villegas(9); Lopez (20); Kora(-); Saiz(5); Vallverdú (4); Domingo (13); Rivas (7);

64 PHYSIC GM CB IGUALADA  A: Padros (-); Sese (9); Huertas (-); Torres (8); Roca A. (5); Fons (6); Gual (8); Roca M. (-); Fratilla (3); Tejero (25); Custodi (-); Laguarta (-).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Març de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del Reus Deportiu A.