Cliqueu si voleu veure més fotos del partit. ( Fotos realitzades per Jordi Gine)

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant un rival directe de la part alta de la classificació com és  el Grup Barna A per 77-66.

El partit començava a un bon inici per part del Flor de Vimbodi Pardinyes, que graciés a l’aspecte rebotejador que li permetia tenir accions ràpides i també segones opcions en atac,  feia un parcial de 15-3 en els primers 5 minuts de partit. Però, els visitants desprès d’un temps mort, aconseguien aguantar la gran sortida dels locals i  feien que el Flor de Vimbodi Pardinyes solament guanyés de 9 punts al finalitzar el primer quart (25-16). En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes tenia més problemes en atac, degut a l’intensitat defensiva desplegada pels visitants, que aconseguien deixar als locals amb solament 9 punts en el segon quart i alhora apretar el marcador. Al descans, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per solament 4 punts (34-30).

A la represa, els visitants aconseguien empatar el partit en el minut 2 del tercer quart (34-34). L’igualtat en el marcador es mantindria constant durant quasi tot el quart, degut a que les defenses superaven als atacs, també cal recordar que aquestos dos equips són dels millors de la categoria en l’aspecte defensiu. Però, a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart, els visitants aconseguien agafar una petita diferència a favor de 4 punts, degut a un mini-parcial de 3-7, propiciat per pèrdues de pilota i per la gran aportació del Navarro S. en el post baix. Amb tot això, el Grup Barna A acaba el tercer quart amb 4 punts a favor (45-49). L’últim quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes començava amb una gran intensitat defensiva i rebotejadora que li proporcionaven accions ràpides, degut al gran moviment de pilota, i com a conseqüència d’això realitzaven un parcial de 14-2 en els primers 5 minuts de l’últim quart que ocasionaven que es fiqués 8 punts a sobre (59-51). El partit estava trencar definitivament fins al punt que a falta de 2 minuts per acabar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia la màxima renta que va ser de 14 punts a favor (70-56). Encara aixì, el que restava de partit, ha sigut una lluita de l’average. per una part,  el Grup Barna el poder salvar l’average, cal recordar que al partit d’anada va guanyar a casa per 5 punts; i en canvi, per part del Flor de Vimbodi Pardinyes poder guanyar l’average a un rival directe. En aquest cas, la lluita de l’average se l’ha emportat el Flor de Vimbodi Pardinyes que ha acabat guanyant el partit per 11 punts (77-66).  Al final, el marcador va ser de 77-66 a favor del Flor Vimbodi Pardinyes.

Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes aconsegueix el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 20 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Navarro S. amb 16 punts respectivament per part del C.B. Grup Barna “A”.

77 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (9); Sevillano (11); Ruiz (11); Villegas(-); Lopez (20); Saiz(7); Vallverdú (8); Domingo (6); Rivas (5); Kora(-);

66 C.B. GRUP BARNA  A: Querol (2); Rodriguez (-); Porto X. (13); Martinez (5); Jane (3); Gil (6); Porto C. (4); Villaplana(-); Navarro (16); Capellas(-); Arco (6); Ramos (11).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Febrer de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del C.N. Sabadell A.