ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a domicili i ho ha fet de manera contundent davant un rival de la part baixa de la classificació com és  el Reus Deportiu A per 56-99.

El partit començava amb igualtat en el marcador degut a que no hi havia cap equip que acabes de ficar el ritme que més l’interessava a un o al altre i a més a més, els dos equips cometien errors tan ofensivament com defensivament degut a la falta d’un equip dominador en el ritme del partit. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes acabava el primer quart amb 3 punts de diferencia a favor (17-20). En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes començava a incrementar el ritme del partit i a ficar el que més l’interessava, és a dir, una defensa activa i un joc ràpid del moviment de pilota, encara aixì, els locals aguantaven i aconseguien arribar al descans solament perden de 10 punts en contra, per tant, victòria parcial del Flor de Vimbodi Pardinyes per 10 punts (33-43).

A la represa, el Flor de Vimbodi Pardinyes va desplegar un gran joc a partir d’una gran defensa molt activa en les ajudes i en l’aspecte rebotejador, amb la qual cosa, li permetia córrer i  moure la pilota per aconseguir cistelles fàcils o tirs sols. En definitiva, en el tercer quart els visitants van mostrar un gran joc que va ser massa per l’equip local que no va poder aguantar l’allau que li venia a sobre, fins al punt que el Reus Deportiu A solament aconseguia una cistella de camp en el tercer quart, lo de més era desde la línia de tirs lliures. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes al acabar el tercer quart, ja dominava per 30 punts de diferencia (42-72). L’últim quart simplement ha servit per a que els visitants anessin poc a poc ampliant la diferencia fins als 43 punts finals de diferencia (56-99).

Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes reforça el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina. Els màxims anotadors del partit van ser: Domingo amb 19 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Bayod  amb 14 punts respectivament per part del Reus Deportiu A

56 REUS DEPORTIU “A” :  Gonzalez (11); Sanfilippo (-); Larramona (9); Marin (6); Viñas(10); Navas (4); Bayod (14); Fernandez (2); Ulloa (-); Gilbert (-).

99 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA : Vidal (-); Sevillano (18); Ruiz (8); Villegas(9); Lopez (11); Saiz (8);  Vallverdú (14); Domingo (19); Rivas (12);

El pròxim  partit es  el  dia 7 d’Abril de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Andorra B.