ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha guanyat a la pista del segon classificat, Climasol-Roser A per 71-76. Amb aquesta victòria, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’assegura la primera posició en el grup 1 de Copa Catalunya.

Durant en el primer període, es va veure una gran igualtat, on cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, encara així els locals acabaven 2 punts a sobre.

En el segon període el partit, el Climasol-Roser A aconseguia obrir una escletxa de 8 punts, degut a que el Flor de Vimbodi Pardinyes estava molt castigat en faltes personals, amb la qual cosa permetia anotava fàcil des de la línia de tirs lliures i també a la falta de ritme de partit, que provocava que els visitants en cap moment es trobessin còmodes al damunt de la pista. Encara aixì, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’anava al descans solament perden per 6 punts (36-30).

A la represa, el partit canviava  de dominador i passava  a mans dels visitants, que sortien amb una gran intensitat defensiva, provocada pels canvis defensius plantejats per l’entrenador Jorge Serna i per l’aspecte rebotejador que li permetia tenir transicions ràpides i per tant, cistelles fàcils. El Flor de Vimbodi Pardinyes, a falta de 4 minuts per acabar el tercer quart es ficava per davant en el marcador (46-43). Cal dir que el Flor de Vimbodi Pardinyes ha realitzat un tercer quart espectacular des del punt de vista col·lectiu tant defensivament com ofensivament, degut al gran moviment de pilota que no havíem vist tant a la primera part del partit. Amb tot això, els visitants acabaven el tercer quart 5 punts a sobre (57-52).

L’últim quart, els visitants  aconseguien ampliar l’avantatge fins als 11 punts durant els 7 primers minuts del darrer quart, encara que els locals ho intentaven, però cometia massa errors degut a precipitacions en tirs i desprès massa pilotes perdudes. Els visitants a falta de 3 minuts aconseguien la màxima diferència del partit que va ser de 11 punts, a partir d’aquí, el Climasol-Roser A ha fet un parcial de 10-0, propiciat bàsicament per tirs fàcils en accions ràpides, amb la qual cosa, els locals a falta de  l’últim minut perdien solament de 1 punt (71-72). Però, l’últim minut,  ha estat més tranquil el Flor de Vimbodi Pardinyes i a través dels tirs lliures finals s’han dut la victòria (71-76) i l’average (+5), que li permet que a falta de 2 jornades per acaba la lliga regular de Copa Catalunya, tingui assegurada la primera posició del grup 1 i això ens permeteix accedir a la final A-8 per poder ascendir a la lliga EBA i  amb la condicionant que en l’eliminatoria tindrem el factor camp a favor.

Els màxims anotadors del partit van ser: Domingo amb 20 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Llobet amb 12 punts respectivament per part del Climasol-Roser “A”.

71 CLIMASOL-ROSER“A”:Roure (10); Costa (9); Llobet (12); Tort (7); Vazquez R.(2); Temprano (-); Vazquez A. (10); Pintado (10); Sada (9); Bravo (2); Rodriguez (-); Gil (-)

76 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (-); Sevillano (11); Ruiz (16); Villegas(2); Lopez (4); Saiz(10);  Vallverdú (3); Domingo (20); Rivas (10);

El pròxim  partit es  el  dia 5 de Maig de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Castellbisbal A.