Victòria ajustada fora de casa del   LA FLOR VIMDODI PARDINYES  LLEIDA  contra el CB CASTELLBISBAL A amb el resultat de 64-72.

Durant els  primers 10 minuts la tònica del partit era l’intercanvi de cistelles, ja que  cap dels dos equips aconseguia obrir una escletxa en el marcador. La igualtat era tal que a  l’ inici del 2n quart el marcador reflectia un empat a 19 punts. Durant el 2n període els jugadors del CB Pardinyes van augmentar la intensitat  defensiva tot  ajustant les línies, fet que va permetre  baixar la anotació dels locals. La millora de la defensa i el bon encerts ofensiu amb basquets prop de cistella va permetre que el CB Pardinyes anés als vestidors amb 9 punt d’avantatge. A la represa, desprès de la mitja part,  els jugadors del Castellbisbal van sortir amb molta intensitat tant defensiva com ofensiva. Aquesta agressivitat  dificultava molt l’atac dels jugadors del Pardinyes ja que durant el 3r període solament van anotar 8 punts. Gràcies a la bona defensa l’equip local anotava amb facilitat i  els permetia afrontar l’últim quart amb avantatge en el marcador (50-48). En el darrer quart el marcador estava molt ajustat i tot i que els jugadors del CB Pardinyes van tenir un baix encert des de la línia de tirs lliures va ser aquesta la que va acabar decantant la balança per l’equip visitant amb el resultat final de 64-72.

Els màxims anotadors del partit van ser: Sevillano, Ruiz i Lopez amb 15 punts cadascun del LA FLOR VIMBODÍ    PARDINYES LLEIDA   i  Santandreu  amb 11 punts  del CB CASTELLBISBAL A.

64 CB CASTELLBISBAL A: EGomez O. (8); Balague S.(9); Bosh M. (1); Lopez D. (-); Lopez C.(-); Camprubi A. (9); Solomando J. (2); Jimenez A. (5); Calbete G. (8); Santandreu J. (11); Gonzalez O. (11); Elhaitout A.(-)

72 LA FLOR VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (3); Sevillano (15); Ruiz (15); Villegas(2); Lopez(15); Vallverdú (2); Domingo (7); Rivas (13)

El proper partit serà el dia 20 de Gener del 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra CB Artes A.